Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2022. augusztus 15. Mária
Egyetemi élet

Gólkirályok a Leányka úton

Gábor Fanni | 2021. december 06. 13:08:42 | Utolsó frissítés: 1 éve
Hiába nincs futball EB se Vb időszak, a Leányka úton mégis repültek a gólok, ugyanis november végén játszották a hallgatók az idei első kollégiumi csocsóbajnokságot.

 

Az előkészületek már jóval a meccsek előtt elkezdődtek. A csocsóasztal felállítása után a hallgatók 2 fős csapatokban nevezhettek a bajnokságra. A fair játék érdekében a kollégiumi bizottsági tagok sorsoltak ellenfeleket a játékosoknak. A kiválasztás után kezdődhetett is a játszma. 

 

A meccsek körforgásszerűen zajlottak. Az egyes mérkőzések nyertes párosai mérkőztek meg a következő játszma szintén győztes párosával, ugyan így a vesztes párosok mérték össze tudásukat a másik meccs vesztes párosával. Az eseményen 10 hallgató vett rész, tehát 5 csapat indult.

 

  

 

A bajnokság nem csak a csocsó kedvelőinek szerzett vidám pillanatokat is, hanem azoknak a hallgatóknak is, akik a mostani mérkőzéseken még csak nézőként és szurkolóként vettek részt. Már a 4. összecsapás körül kezdtek kirajzolódni a dobogós helyek. 

A csapatok 20 meccset játszottak le, amit végül a Dénes Zakariás és Dénes Dénes Benjámin tesók párosa nyert meg, ezzel ők lettek az idei év első Leánykás csocsóbajnokság győztesei. 

Jutalmuk egy NEKED bor volt, gratulálunk nekik!

 

 

A második és harmadik helyezett csapatok 1-1 csomag rágcsálnivalót kaptak jutalmul. Az ezüst érmet Skulka Botond és csapattársa Orliczki Bendegúz vihette haza. A bronzéremmel pedig Ujlaky Eszter és Boros Balázs páros büszkélkedhet.Gratulálunk minden résztvevőnek!


 


Reméljük a következő csocsóbajnokságon azok is játszani fognak, akik most csak a játékasztal mellől figyelték a játékot.0
komment

Reflektor

Rék-à-Bordeaux: résumé de San Francisco
Takács Réka záró blogjában összegzi a Bordeaux-i tanulmányok élményeit.
Találkozó: 45 év után újra a Líceumban
Különleges találkozót tartottak a 45 esztendeje az intézményünkben matematika-kémia szakon...
Kiemelt Arany minősítést szerzett hallgatónk Siófokon
Május utolsó hétvégéjén, Siófokon rendezték meg a XII. Országos Népek Tánca-Népek...