Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. október 29. Nárcisz
Neked szól

Egri programajánló: Endless Project koncert

A Nyáresti Koncerteken ezúttal az Endless Project alternatív rock zenekar lép színpadra az Egri Kulturális és Művészeti Központban, augusztus 13-án.

Nyári bakancslista Eger környékén

Előző cikkünkben összeállítottunk egy listát a legígéretesebb egri programokról. Azonban nemcsak a város területén, hanem Eger vonzáskörzetében is találhatunk érdekfeszítő lehetőségeket.

Egyensúlyban a sikeres évekért

Az egyetemi élet rengeteg csodálatos élménnyel ajándékozhat meg, ám vannak olyan tényezők is, melyeket nehéz megszokni egy olyan fiatal számára, aki hirtelen elkerül a szülői háztól, és belecsöppen az önálló, felelősségteljes élet forgatagába.

Alkosd meg a karanténod!

Eszterházy-rajzpályázatot hirdet az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

#StayHome EKE módra

„Úgy gondolom, jó alkalom lehet ez a helyzet sok embernek, hogy megismerje magát, tudatosan kezelje a saját világát” - eszterházys hallgatók és oktatók számolnak be a karanténban eltöltött időt illető ötleteikről, tapasztalataikról.

Fontos a nyitottság, a figyelem és az elfogadás

Az előzőekben Kerek-Bócsi Ivett, a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda vezetője mesélt munkájukról, ezúttal pedig Kis Luca, a KoMeTI önkéntese írja le meglátásait az új élethelyzetről.

A kulcs a tudatosság

Kerek-Bócsi Ivett, a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda vezetője a megváltozott körülmények ellenére is folytatta a tanácsadói munkát, emellett pedig támogatja, segíti az önkéntesek szakmai fejlődését is. Interjúnk alkalmával ötleteket is adott, melyek segíthetnek evezni a hullámzó tengeren.

Mi leszek, ha nagy leszek?

Szinte mindenkiben felmerülhetett már a kérdés: vajon jó helyen járok, jó felé halad az életem? Erre magunknak kell megtalálnunk a választ.

Reflektor

Egyetemi napok a Libriben
Az egyetem oktatóit, dolgozóit és hallgatóit is kedvezményekkel várják az egri könyvesboltban!
Válaszd az Eszterházy Károly Egyetemet!
Már lehet jelentkezni a 2021 februárjában induló keresztféléves képzéseinkre!
Rajzpályázatot hirdet az Eger Termál Kft.
A Bitskey Aladár Uszoda fennállásának 20. évfordulója alkalmából az Eger Termál Kft....