Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. március 27. Hajnalka
MozgásTér

Vácon sem ment

Fenyves Balázs | 2018. november 05. 10:45:22 | Utolsó frissítés: 1 éve
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk legutóbbi mérkőzésén.

 

 

Meglehetősen eseménytelenre sikeredett az elmúlt hét négynapos hosszú hétvégéje, mivel az Eszterházy Károly Egyetem csapatai közül egyetlen egyért szoríthattunk. A K&H Női Kézilabda Ligában ugyanakkor nem sikerült megtörni egy rossz, és egyre hosszabb sorozatot.

 

Hétvégi összefoglalónkban természetesen az Eszterházy SC-ről beszélünk, illetve szombati, Vác elleni mérkőzéséről. A lányok sajnos ezúttal már a meccs elején sem voltak a helyzet magaslatán, hiszen még tíz perc sem telt el a találkozóból, de már 6-0-ra elhúzott a házigazda.

 

 

A folytatás sem sikeredett valami fényesre, így újból kétszámjegyű különbségű vereség lett a dolog vége, avagy továbbra is várni kell az első NB I-es pontokra. Legközelebb jövő hét szombaton lépnek pályára az egyetemisták, a Békéscsabán esedékes bajnoki pedig az év utolsó fellépését jelenti egyben.

 

Hogy egy kicsi még előre nézzünk, ezen a héten két hazai mérkőzést is beharangozhatunk, de már más nemben és más sportágban. A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportjában az EKE-Eger-KOK csütörtökön 19 órától fogadja a Kecskemét csapatát, míg az Eszterházy SC másodosztályú vízilabdásai szombaton 15.00-kor látják vendégül az Ybl Water Polo Club alakulatát.


 

 

 

Eredmény:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 8. forduló

GVM Europe-Vác – Eszterházy SC 36-18

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Egyetemi egészségnap
Az Eszterházy Károly Egyetem március 27-én Egészségnapot szervez számos előadással és programmal.
Tiszta szívvel Egerben
Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet Mozgóképművészeti és...
Bemutatkozik az Alföld folyóirat
Az idén 70 éves debreceni Alföld folyóirat szerkesztősége lesz az Eszterházy Károly Egyetem...