Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 11. Árpád
MozgásTér

Újra itt az Angol Kupa, USA Cup, és RöpLiga

Fenyves Balázs | 2018. szeptember 09. 21:11:30 | Utolsó frissítés: 3 hónapja
Az őszi félév kezdetével nem csak a tanulmányok indulnak el, hanem az Eszterházy Károly Egyetem három, félévenként rendezendő házi sportversenye is.

 

 

A bajnokságokban intézményünk nappali és levelező tagozatos hallgatói, dolgozói, oktatói vehetnek részt.

                                                                                                                             

Mindegyik közül egyértelműen a legnépszerűbb az Angol Kupa névre hallgató kispályás labdarúgó bajnokság, amelyet az őszi szemeszterben immáron tizenötödik alkalommal rendeznek zsinórban. Hogy mennyire is népszerű sorozatról beszélünk, elég bizonyíték, hogy az előző félévben tizenkilenc csapat, több mint kétszáz játékosa rúgta a bőrt a Leányka úti műfüves pálya villanyfényes mérkőzésein. Az őszi bajnokság szeptember 24-én, hétfőn kezdődik, jelentkezni pedig 17-én, hétfő este 20 óráig lehet csak és kizárólag az angolkupa@gmail.com e-mail címen. A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre 18-án, kedden, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

 

 

Másik két házibajnokságunk az USA Cup, és a RöpLiga. A kosárlabda és röplabda pontvadászat csak október 1-én hétfőn, és 2-án kedden startolnak. Mindkét sportág küzdelmeire érvényes, hogy a Leányka úti Eszterházy-csarnokban rendezik a mérkőzéseket, és szintén esti időpontokban. Jelentkezni mindkét bajnokság esetén kizárólag a fenyo06@gmail.com e-mail címen lehet legkésőbb szeptember 24., hétfő este 20 óráig! A sorsolással egybekötött, hivatalos csapatvezetői megbeszélésre 25-én, 15 órakor kerül sor az Almagyardombi Kollégium tanulószobájában.

 

Ne felejtsétek el az nevezési időpontok lejártát, és persze, várjuk a jelentkezéseket, hogy ez a félév is minél sportosabban teljen a Leányka úton!

 

 

 

 

(FOTO: Lazányi Gergő, archív)

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...
Hódmezőn már nem ment
Pontosabban öt perc okozta az EKE-Eger-KOK vesztét, férfi vízilabdásainkét pedig még ennél...
A tudás univerzuma II.
Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási...