Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 26. Fülöp
MozgásTér

Sikeres hétvége

Fenyves Balázs | 2018. október 01. 18:05:35 | Utolsó frissítés: 1 éve
Mindkét férfi együttesünk, a kosárlabda és vízilabdacsapat is fontos győzelmet aratott.

 

 

Csütörtökön nyitotta sorát az elmúlt hét sportpalettája, méghozzá egy NB I/B-s férfi kosárlabda mérkőzéssel. Az EKE-Eger-KOK együttese azok után, hogy nagyon rosszul rajtolt az idei bajnokságban, ezúttal sem számíthatott könnyű feladatra.

 

A Pápa otthonában lejátszott találkozó végig kiegyenlített csatát hozott, amelynek utolsó másodperceiben is volt még csavar. Szerencsére azonban a meccs utolsó mozzanata ahhoz az egri Varga Imréhez fűződött, aki több mint tíz méterről dobott hatalmas hárompontost, megnyerve ezzel a találkozót.

 

 

Nem kellett ennyit izgulni szombat délben az Eszterházy SC másodosztályú férfi vízilabdásainak következő hazai bajnokiján. A Hódmezővásárhely ugyan az első negyedben még kettővel is vezetni tudott, de a második felvonástól folyamatosan húzott el ellenfelétől Tóth Péter csapata, és végül hat találattal nyert.

 

Ezen a héten már női kézilabdásaink is pályára lépnek, mint ahogyan a már eddig is említett két férfi alakulatunk is. Hasonlóság, hogy mindhárom társaság hazai környezetben szerepel, szóval az előttünk álló hétvége igazán sportosan telhet egyetemünk csapatait illetően.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, Zöld-csoport, az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Concordia Motax KC Pápa - EKE-Eger-KOK 78-81

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, A-csoport, 2. forduló

Eszterházy SC - Hódmezővásárhelyi VSC 14-8

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....