Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 18. Ilona
KülTér

Jászai-díjat kapott Blaskó Balázs

Paletta Online | 2014. március 15. 19:24:34 | Utolsó frissítés: 5 éve
Az egri Gárdonyi Géza színház igazgatója március 14-én vehette át a díjat Balog Zoltántól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetőjétől.

 

Nemzeti ünnepünk alkalmából Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője állami kitüntetéseket, művészeti és szakmai díjakat adott át 2014. március 14-én a budapesti Szépművészeti Múzeumban. „Szabadság és kultúra édestestvérek. A magyar szabadság ünnepén minden magyarnak megadatik a lehetőség, hogy rácsodálkozzon Magyarország, a Kárpát-medencei magyarság kulturális teljesítményére" - fogalmazott az ünnepségen a miniszter. A művészeti díjak között Jászai Mari-díjat adott át kiemelkedő színművészeti – színészi, rendezői – tevékenységének elismeréseként Blaskó Balázs igazgató, színművész részére.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

1
komment

Reflektor

Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!
Gratulálunk!
Gratulálunk sikeres felvételi eredményedhez, üdvözlünk az Eszterházy Károly Egyetemen!