Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. július 12. Izabella
Hírek

Barta Babett: függetlenebb lettem, bátrabb, nyitottabb

Gondolkodsz azon, hogy milyen lenne, ha egy félévet külföldön töltenél Erasmuson? Akár egyetemi képzés, akár szakmai gyakorlat érdekel, az itt olvasható interjú hasznos lesz számodra.

Újra megnyitja kapuit a Líceum

2020. június 23-tól újra látogatható a Líceum épülete, a Tittel Pál Könyvtár és a Főegyházmegyei Könyvtár. A Varázstorony július 1-től várja az érdeklődőket.

Intenzív angol tréning az Eszterházyn

Nem mersz megszólalni angolul? Anyanyelvi oktatóink segítenek Neked!

Vlogger a Varázstoronyban

Abosi Barna, egy ismert vlogger járt a Varázstoronyban, aki izgalmas kísérleteket végzett el Dr. Murányi Zoltán a Varázstorony igazgatójának segítségével. A projekt célja, hogy a kísérletek segítségével felhívják a fiatalok figyelmét a természettudományokra.

Öt évre akkreditálta a MAB az egyetemünket

A vonatkozó jogszabálynak megfelelően 2018. novemberében kérte intézményünk a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottságtól (MAB) az intézményi akkreditációs eljárás lefolytatását.

Hallgatónk a „cápák” előtt

„Több ezer fiatal felfedező jövőjének megalapozásáért álltam a Cápák elé” – árulta el céljait egyetemünk biológia szakos hallgatója, Novák Blanka, aki az RTL Cápák között műsorában mutatta be fejlesztését. Applikációjáról, a STEMPOOL-ról, és a műsorban szerzett élményeiről, további céljairól is kérdeztük.

Hurrá, megérkezett a gombaszezon!

Végre megérkezett a gombászás nyári időszaka. Sokan nem örülnek a zivataros időjárásnak. Azoknak viszont igenis kedvez, akik imádják járni az erdőket egy kiadós nyár eleji esőzés után, friss gombavadászat reményében. Te is szeretsz kirándulni? Szívesen egybekötnéd a túrákat egy izgalmas „zsákmányszerzéssel”? Akkor ez a cikk neked szól!

Rektori kinevezés

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, az Eszterházy Károly Egyetem eddigi rektorhelyettese kapott megbízatást az Egyetem rektori feladatainak elvégzésére – jelent meg a Magyar Közlöny szerdai számában. Az új rektor kinevezését - mely 2020. június 15-től 2025. június közepéig tart - Áder János köztársasági elnök írta alá.

Reflektor

Újra megnyitja kapuit a Líceum
2020. június 23-tól újra látogatható a Líceum épülete, a Tittel Pál Könyvtár és a...
Intenzív angol tréning az Eszterházyn
Nem mersz megszólalni angolul? Anyanyelvi oktatóink segítenek Neked!
Tájékoztató az őszi félév kezdéséről
Alábbiakban olvashatóak az Eszterházy Károly Egyetem 2020/2021-es tanévének őszi félévére...