Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2021. december 08. Mária
Egyetemi élet

Újra bálozott az Eszterházy

Tamás Anett | 2021. október 25. 15:56:23 | Utolsó frissítés: 2 hónapja
Október 19-én újra birtokba vehették az Agria Tiszket az eszterházys hallgatók. Tavaly a járványhelyzet miatt csak online bált lehetett szervezni, éppen ezért nemcsak az elsőéves hallgatók számára volt különleges az este.

 

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzata hosszú szervezési időszakot tudhat maga mögött, melynek eredménye egy fergeteges bál lett. Az idei téma a fekete-fehér volt, melyhez nemcsak a díszítés, hanem az este dress codeja is igazodott. Az Agria Tiszk kapuit este hét órakor nyitották ki a több száz vendég számára. A gólyabál Sütő Gergő konferálása mellett a hagyományoknak megfelelően keringővel kezdődött, majd egyetemünk vezetősége is köszöntötte a résztvevő hallgatókat.

 

 

Zaja Barbara, EHÖK elnök nyitó beszédét követően az elsőévesek közösen tették le gólyaesküjüket, mellyel rókává avanzsáltak.

 

 

Az est zenei repertoárját rezidens DJ-ink, Zack Dean és Martin Glare indították. Eközben több mint 250-en fogyasztották el ünnepi svédasztalos vacsorájukat. A vacsora mellé az egyetem saját borait kínálta. Az első fellépő 11 órakor a Valmar duó volt, akik a gólyatábor után már visszatérő vendégeknek számítanak. Ezután következett a ByeAlex és a Slepp nagykoncertje, akikre több mint másfél évet vártak a hallgatók, hiszen eredetileg a 2020-as Felezőbálon léptek volna fel.

 

 

A fellépéseket követően megkoronázták a 2021-es Eszterházy Gólyabál királyát és királynőjét. Előzetes Facebook "like vadász" verseny alapján a bálkirálynő több mint 1800 like-al Gál Nikolett, a bálkirály 612 like-al Kulyó Gergő lett.

 

 

Tombolahúzás is színesítette a programot és egy fotobox is, mellyel gólyabálos kerettel azonnal nyomtatható képeket készíthettek emlékbe a hallgatók. Két órakor kezdődött az est utolsó fellépése: Willcox-ot szintén nem először köszöntötte már az eszterházys közönség.

 

Nagy Adrienn fotói:

 

 

Huszár Márk fotói:

 

 

A Líceum Televízió összefoglalója a Gólyabálról:

 0
komment

Reflektor

Egy fiú, aki mert nagyot álmodni - Báder Elemérrel beszélgettünk
Bár viszonylag későn kezdett zenét tanulni, mára egri közösségi terek állandó...
Sikeres Roma Életutak: Kele Fodor Ákos látogatott egyetemünkre
Egyetemünk Roma Szakkollégiumának Sikeres Roma Életutak című rendezvénysorozatának újabb...
Az interjú, ami miatt szívek virulnak ki
Egri fellépésük után beszélgettünk a Szomszédnéni Produkciós Iroda „munkatársaival”,...