Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2022. május 27. Hella
Egyetemi élet

Campus Karácsony a hegyen

Fenyves Balázs | 2021. december 15. 07:58:10 | Utolsó frissítés: 1 éve
A szívet melengető dalok, a forró italok illata, és a téli éjszakában pislákoló fények mind-mind emlékezetessé tették az idei rendezvényt.

 

A koronavírus miatt, a 2020-as esztendőt kihagyva, két esztendő múltán rendezett ismét Campus Karácsonyt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Egri Hallgatói Részönkormányzata (ESZHÖK). A campus kifejezés a Leányka úti komplexumra utal, ezen belül pedig a C-épület melletti parkolóra, itt rendezték ugyanis a hallgatók számára közkedvelt programot.

 

 

A hagyományosan az őszi félév szorgalmi időszakának utolsó hetében esedékes Campus Karácsonyt hétfőn este rendezték, az érdeklődők hat és tíz óra között tölthettek el kellemes időt egy gyönyörűen csillagos egri éjszaka során, amely alkalmával a hold, egyébként ritkán lát „haló jelensége" is különlegessé tette az estét. A szervezők forralt borral, teával, és zsíros kenyérrel kedveskedtek az érdeklődőknek, sőt, a forró italokat kiöntő Mikulás még szaloncukorral is meglepett mindenkit.

 

Az ESZHÖK és a Kollégiumi Bizottság szervezésében rendezték a szemeszter utolsó Quíz Night vetélkedőjét, amelyre háromfős csapatok jelentkezését várták. A témát ezúttal cseppet sem meglepő módon a Karácsony jelentette, a mulatságos kérdések így több esetben is derült perceket okoztak. A verseny hármas holtversenyt hozott az élen, így rögtönzött karácsonyi karaokee döntött az első három hely sorsáról.

 

 

Ezt követően, ismét a közelgő ünnep került reflektorfénybe, a program szerint ugyanis több hallgató karácsonyi énekkel készült. A szívet melengető dalok, a forró italok illata, a téli éjszakában pislákoló fények mind-mind különlegessé tették a hétfő estét. Akik részt vettek az idei Campus Karácsonyon, a félév egyik legbensőségesebb programjának lehetettek részesei, hiszen hallgató-, oktatótársaikkal közösen élhették át újra a varázslatot, amit a közösségi érzés, valamint az ünnepi készülődés jelent.0
komment

Reflektor

Superior tanszállodánk igazgatója a borlovagrend új marsallja
Az Egri Bikavér Borlovagrend napokban tartott tisztújítása nyomán Dr. Vas István, a Hotel...
Fehér autók, zöld egyetem (Vol. 2)
Hova tovább? Még több VW? Más modellek?
Réka a tettek mezején (pincéjében)
Takács Réka "beköltözött" a bordeaux-i pincébe, egyetemi gyakorlatáról mesél nekünk blogjában.