Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 18. Ilona
BelTér

Sportösztöndíj pályázat

2019. január 31. 15:33:32 | Utolsó frissítés: 7 hónapja
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Sportösztöndíj pályázatot hirdet.

 

 

Az Eszterházy Károly Egyetem (továbbiakban EKE) Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban EHÖK) Sportösztöndíj pályázatot hirdet azon hallgatók számára, akik a sportban kiemelkedő teljesítményt értek el az adott időszakban: 2018. március 05-től 2019. március 5-ig.

 

>>> PÁLYÁZATI ADATLAP LETÖLTÉSE <<<

 

Pályázati feltételek:

 

A pályázaton részt vehet az EKE valamennyi teljes idejű felsőoktatási szakképzésének, alapképzésének, mesterképzésének, osztatlan képzésének, vagy doktori képzésének aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, nappali tagozatos hallgatója, aki az adott időszakban kiemelkedő sporteredményt ért el. A pályázaton nem vehetnek részt az EKE azon hallgatói, akik az intézmény részéről rendszeres sportösztöndíj támogatásban részesülnek.

 

A pályázat leadása:

 

A pályázati adatlap leadására az EHÖK irodában („B" épület fsz.), ügyfélfogadási időben (10.00-14.00-ig) van lehetőség, 2019. március 5-ig (kedd).

 

Tartalmi követelmények és kapcsolódó igazolások:

 

- Csak a hiánytalanul kitöltött pályázati lapok vesznek részt az elbírálásban.

- A pályázathoz aktív hallgatói jogviszonyigazolás csatolása kötelező, mely a 2018/19-as tanév 2. félévére szól.

- A pályázati lapon feltüntetett eredményeket a pályázó köteles hivatalos igazolással bizonyítani, melyet kizárólag a szakszövetség állíthat ki (kivételt képez a MEFOB eredmények igazolása, melyet a MEFS állít ki).

 

Nem a kiírás szerint benyújtott, vagy a pályázat határidejének lejárta után beadott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. A pályázat során hiánypótlásra nincs lehetőség, a pályázat hiánytalanságáért a pályázó felel.

 

A pályázaton elnyerhető ösztöndíj:

 

A pályázattal elnyerhető egyszeri támogatás összegét az EHÖK elnökség állapítja meg a pályázatok elbírálása során. A juttatások kifizetése ösztöndíj formájában történik az elbírálást követő, a hallgatói normatíva terhére folyósított juttatások kifizetési időpontjainak ütemezésében meghatározott időpontban.

 

Eredmény:

 

Az eredményt az EHÖK 2019. április 4-én közli hivatalos honlapján (https://hok.uni-eszterhazy.hu).

 

Fellebbezés:

 

Fellebbezésre az eredményközléstől számított 15 napon belül (2019. április 19-ig) van lehetőség a hok@uni-eszterhazy.hue-mail címen.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!
Gratulálunk!
Gratulálunk sikeres felvételi eredményedhez, üdvözlünk az Eszterházy Károly Egyetemen!