Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 26. Fülöp
BelTér

Sport és tanulás, szorgalom és kitartás

2018. június 12. 13:29:20 | Utolsó frissítés: 1 éve
Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának két tanulója is Magyarország Jó tanulója, jó sportolója kitüntetést kapott.

 

Fontos a visszacsatolás. A teljesítmény elismerése, a biztatás, a motiváció! Fontos, hogy mindenki találja meg magában a lehetőséget, majd tegyen érte és fejlessze, építse addig, amíg ez a kitartás meg nem hozza gyümölcsét. Szerencsére sok gyakorlós diákra igazak ezek az állítások, de közülük most ketten, nemcsak helyi, hanem országos szinten is beírták magukat a legjobbak közé!

 

Majoros Rózsa és Kocsik Eszter amellett, hogy kiváló sportemberek, tanulmányaikban sem kötnek a kompromisszumot, példát mutatva társaiknak, hogy egyszerre több területen is lehet kiválóan teljesíteni! Rózsa a sakkasztalnál, Eszter a tájfutó viadalokon bizonyítja rátermettségét, emellett pedig az osztályteremben a számonkérések során is megállják a helyüket! Nem keresnek kifogást, nem kötnek kompromisszumot!

Mindketten elnyerték az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett „Magyarország jó tanulója − jó sportolója” címet, az erről szóló dokumentumot a közeljövőben, postán vehetik majd át diákjaink!


Szívből gratulálunk diákjainknak, további szép sikereket kívánunk, melyekkel társaikat is ösztönözhetik!

 

 

A hírt küldte: Valkóné Révai RenátaTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....