Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. szeptember 15. Enikő
BelTér

Sikeres volt az Eszterházy Cheer Tábor

2019. augusztus 16. 11:42:59 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Az EKE Cheerleaders először szervezett nyári tábort óvodás és iskolás korú gyerekeknek.

 

 

– Az egy hétig tartó táborban egésznapos edzéseken vezettük be a gyerekeket a cheerleading rejtelmeibe. A táborban 14-en vettek részt 5-16 éves korig – mesélte a csapatkapitány, Zaja Barbara.

 

 

Az edzések mellett játékkal, masni készítéssel és sok-sok mókával töltötték az időt. A pénteki napra egy záróműsorral készültek a szülőknek, hogy megmutassák, mit tanultak az eltelt egy hét alatt.

 

 

– A táborozók produkciója szuperül sikerült, nagyon sokat tanultak és fejlődtek. Hatalmas öröm és köszönet, amiért együtt tölthettük ezt a hetet – tette hozzá Barbara.

 

 

A csapattal dolgoznak azon, hogy évközben is legyen lehetősége a gyerekeknek részt venni cheerleading edzéseken. Két korosztályt is szeretnének indítani, heti 1-2 edzéssel.

 

 

– Jövőre is megszervezzük a tábort és reméljük, hogy szép számban fognak csatlakozni, hogy az Eszterházy színeiben űzzék ezt a sportágat és érjenek el sikereket – árulta el Zaja Barbara.

 

 

– Legközelebb a Gólyatáborban találkozhatnak velünk az elsőéves hallgatótársaink. Szeptember 7-én az egrieket vezetjük be a cheerleading rejtelmeibe a „Mozdulj! Válassz sportot Egerben!” rendezvényen, az Agria Parkban. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk – hangsúlyozta a csapatkapitány.

 

 

Fotók: Balogh TiborTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Eszterházy SC vs. OXXO Energy Orosházi NKC
Az NBI/B - Keleti csoport 1. fordulója szeptember 14-én lesz (szombaton) az Eszterházy...
Vállalkozz tudatosan kamarai segítséggel!
Ha érdekel a vállalkozások világa és szeretnél belelátni a helyi cégek működésébe...
Megjelent a Gólyaszám!
Egy lapba gyűjtöttünk neked, kedves elsőéves hallgatónk rengeteg fontos és hasznos...