Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. október 17. Hedvig
BelTér

Szociálpedagógusok a gyermekekért és családokért

Az Eszterházy Károly Egyetemen 27 éves a szociálpedagógus képzés, mely alkalomból október 17-én konferenciát szerveznek a Líceumban.

Egyetemi napok a Libriben

Az egyetem oktatóit, dolgozóit és hallgatóit is kedvezményekkel várják az egri könyvesboltban.

Global Cooking Night

Ebben a félévben sem marad el az egyetem egyik nagy sikerű rendezvénye, a Global Cooking Night. Írd be a naptáradba: október 17-e 20 óra, Líceum, Díszterem!

Magyarok Amerikában - az ősanyag nyomában

Dr. Novák Tamás, a Matematikai és Informatikai Intézet egyetemi docense tart előadást Magyarok Amerikában - az ősanyag nyomában címmel az Akadémiai Esték részeként október 16-án a Tittel Pál Könyvtárban.

Hallgatói akció a Siófok-meccsen

Az Eszterházy Károly Egyetem aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatói háromszáz forintos áron tekinthetik meg a szerdai NB I-es bajnokit.

Ötlettől a sikeres vállalkozásig

Az Innovatív Generáció (IGEN) Debrecen és az Eszterházy Károly Egyetem összefogása révén már második alkalommal rendezi meg az Igen Eger képzést.

Szerves anyagok a Világegyetemben

„Ma akkor megtudjuk, hogy miért zöld a Predator és miért saválló az Alien?” – adta át humorosan a szót Dr. Patkós Csaba intézetvezető Dr. Gucsik Arnoldnak, aki a Természettudományi Tanszék 2018/19-es tanévi Tudományos Sziesztájának – előadássorozatának - első előadójaként vezethette be az érdeklődőket a Világegyetem titkaiba.

Eszterházy-bérlet

A Gárdonyi Géza Színház és az Eszterházy Károly Egyetem több évtizedes együttműködése a 2018/2019-es tanévben folytatódik, így ismét kedvezményes áron válthatnak színházbérlet az egyetem oktatói, munkatársai és hallgatói.

Reflektor

Javítottak pólósaink
Női kézilabdacsapatunk viszont továbbra sem tudott pontot szerezni az élvonalban.
Szociálpedagógusok a gyermekekért és családokért
Az Eszterházy Károly Egyetemen 27 éves a szociálpedagógus képzés, mely alkalomból október...
Egyetemi napok a Libriben
Az egyetem oktatóit, dolgozóit és hallgatóit is kedvezményekkel várják az egri könyvesboltban.