Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. április 23. Béla
BelTér

Elágazó meseösvények kertje

Interaktív mesedélután várta az érdeklődőket az Elágazó meseösvények kertje nevű programon a Tittel Pál könyvtárban április 18-án, a késő délutáni órákban.

A finn kultúra múltja, jelene

A „Száz év design, a finn kultúra múltja és jelenje” programot április 17-én szervezték meg a művészet és kultúra kedvelőinek, a Tittel Pál Könyvtárban.

Dr. Bartók Béla előadása a Tittel Esten

„Az élet sportja” címmel tartott előadást április 11-én, a költészet napján Dr. Bartók Béla.

Karriernap, neked!

Karriernapot szervez az Eszterházy Károly Egyetem. A rendezvényre április 24-én 10-13 óra között várunk minden érdeklődőt a Líceum aulájában!

Virág Fruzsina- SPACEAN

A kiállított illusztrációkon és a karakteren keresztül egy olyan fiktív világ tárul fel, melyben nem egyértelmű, hogy a világűr légüres terében, vagy az óceán mélyén lebegünk. Az érzékelés megváltozik, a lehetetlen valósággá válik, az érzelmek és az emlékek új dimenzióba lépnek.

Tehetségünk kommunikálása

A HÖOK Tehetségmentor Programban résztvevők számára Zámbori Péter, a Kommunikációs és Stratégiai Kft. tulajdonosa tartott tréninget április 14-15-ig a Leányka Úti Kollégium Nagy Társalgójában.

Hamvas: A nevezetes névtelen

Egy elmesélt anekdota szerint Hamvas Bélát a kommunizmus ideje alatt megfigyelték, és a jegyzetek alapján az őt távolból követő furcsának tartotta: „képes egész délutánokat a fűben fekve tölteni, és csak nézni a felhőket”.

Úton a tervek megvalósítása felé

A Leányka bisztrónak is helyet adó Közösségi térben rendezték meg az első IGEN (Innovatív Generáció) Eger névre keresztelt Startup versenyt, melyre az indulók önállóan vagy csapatban nevezhettek.

Reflektor

Karriernap, neked!
Karriernapot szervez az Eszterházy Károly Egyetem. A rendezvényre április 24-én 10-13 óra...
IV. Slow Film Fesztivál
Idén az Eszterházy Károly Egyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem közösen szervezi meg a...
Végzős fotózás
A végzős hallgatóknak május 8-9-én lesz lehetőségük részt venni a végzős fotózáson. A...