Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. április 20. Tivadar
BelTér

Fiatal vállalkozó a hazai szakképzés fellendítéséért

Hegesztő, targoncavezető, ács-állványozó és autófényező szimulátor. Ilyen, a XXI. század minden elvárásának megfelelő 2D-s és 3D-s és VR szimulációs termékek forgalmazásával foglalkozik a Learn Virtual Europe Kft. ügyvezetője, Tóth Viktória, aki egyben a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének heves megyei alelnökeként is tevékenykedik.

Arany minősítéssel tért haza a BlackShape

Az Eszterházy Károly Egyetem hip-hop csapata, a BlackShape újabb versenyen vett részt április 7-én.

Több lett? Maradhat!

A HÖOK Mentorprogram idén is megrendezte éves adománygyűjtését. A Több lett? Maradhat! akció idén már harmadik alkalommal próbál segíteni a rászorulókon.

Norvégia mesés tájain

Norvégia mesés tájai címmel nyílt meg Nagy Réka fotókiállítása Gyöngyösön, a Vachott Sándor Városi Könyvtárban. Az Eszterházy Károly Egyetem PR- és kommunikációs ügyintézője fotóival egy képzeletbeli utazásra invitálja az érdeklődőket. A kiállítás áprilisban várja a látogatókat.

Tiszta szívvel: egy valóságos képregény

Tiszta szívvel: József Attila után szabadon ezt a címet választotta filmjének Till Attila. A film vetítése után a rendező és a főszereplő, Fenyvesi Zoltán mesélt inspirációról, élményekről az Uránia Moziban.

Tovább növekszik az érdeklődés egyetemünk iránt

Az előző évhez képest 4,7 százalékkal többen, összesen 6568-an jelentkeztek a szeptemberben induló képzésekre az Eszterházy Károly Egyetemen.

A fordítás művészete

Dr. Ortutay Péter műfordító és az Anglisztika Tanszék volt vezetője látogatott el egyetemünkre, és a fordításról, illetve F. Scott Fitzgerald amerikai író életéről, novelláiról tartott előadást.

Vár a Varázstorony

Jó kommunikációs képességekkel rendelkezel? Nyitott vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni? Akkor téged keresünk! Jelentkezz és vállalj munkát a Varázstoronyban! Részletek a plakáton!

Reflektor

Több lett? Maradhat!
A HÖOK Mentorprogram idén is megrendezte éves adománygyűjtését. A Több lett? Maradhat!...
Tovább növekszik az érdeklődés egyetemünk iránt
Az előző évhez képest 4,7 százalékkal többen, összesen 6568-an jelentkeztek a szeptemberben...
Vár a Varázstorony
Jó kommunikációs képességekkel rendelkezel? Nyitott vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni?...